Регламент змагань “Кубок Черкащини”

Створення Громадської Спілки “Черкаський обласний радіоклуб” дало змогу  радіоаматорській  спільноті нашої області ще тісніше згуртуватися та запровадити  різноманітні заходи, що роблять наше життя ще цікавішим.

Одним із напрямків радіоаматорської діяльності є участь в  змаганнях різного рівня з радіозв’язку на КХ. Так  склалося, що від Черкащини в таких змаганнях працюють хоч і висококваліфіковані аматори, але лише в обмеженій кількості . Тому виникла пропозиція започаткувати від нашого клубу такі змагання, що дозволять розширити це коло за рахунок тих, хто по різним причинам  ще не займались цим раніше та не знайомий з специфікою змагань.  Вечірній час проведення змагання вибрано щоб надати змогу юним радіоаматорам приймати участь в “дорослих” змаганнях.

Враховуючи те, що суботи та неділі перегружені змаганнями різного рівня, змагання “Кубок Черкащини” будуть проводитись в п’ятницю ввечері. В цьому році задіяний лише 80 м  диапазон, CW та SSB. DIGI та 160 м вирішили поки що не вводити. Дата проведення змагань  в цьому році  08 вересня.

Пропонуємо Вам ознайомитись з  Регламентом змагань “Кубок Черкащини”

Модуль під TR4W можна скачати звідси: http://ur7qm.ucoz.ua/load/3-1-0-393
Будемо вдячні за попереднє тестування модуля.   А також за слушні пропозиції та зауваження по підготовці та проведенню змагань.

Запрошуються спонсори

Bookmark the permalink.

Напишіть відгук