Диплом ” Іван Піддубний “

Диплом Іван Піддубний

Диплом засновано на вшанування пам’яті з дня народження та життю Івана Максимовича Піддубного (1871-1949), який народився 26 вересня 1871року на Полтавщині, неподалік містечка Золотоноші у с.Красенівці (тепер Чорнобаївський район Черкаської області)
в сім’ї селянина Максима Піддубного, козацький рід якого славився великою силою.
Простий селянський син з українського села Іван Піддубний у 1905–1909 роках шість разів був чемпіоном світу з боротьби і 25 років поспіль залишався непереможним борцем у світі.
Іван Піддубний був тривалий час не лише найкращим борцем світу, а й пристрасним пропагандистом чесності у спорті та житті, був палким патріотом неньки України, за що весь час зазнавав переслідувань.Але все життя сповідував батьків наказ:
«Пам’ятай, Іване, що роду ти з батька-матері козацького, запорозького, і що козаку честь дорожча матері, дорожча батька рідного.
Іван Піддубний трохи не дожив до вісімдесяти років. 9 серпня 1949 року в Єйську тисячі людей проводжали його в останню дорогу. Він залишив по собі легендарну славу атлета, ім’я якого стало символом незламної сили народу. Донині в Україні, коли говорять про людей великої сили, кажуть: «Він — як Піддубний».

Умови одержання диплома «Іван Піддубний»   Для одержання диплома «Іван Піддубний» необхідно встановити певну кількість зв’язків з радіоаматорами Черкащини або набрати кількість очків, що дорівнює кількості років з дня народження І.Піддубного.

В 2016 році необхідно набрати:
• на КВ діапазонах 3,5…28 МГц – 145 очків;
• на діапазоні 1,9 МГц – 10 зв’язків;
• на діапазонах УКХ – 5 зв’язків

Для спостерігачів умови одержання диплома аналогічні

Кожний зв’язок будь-яким видом випромінювання на диапазонах 3,5…28 МГц дає претенденту на диплом:
• з індивідуальною станцією Черкащини – 10 очків;
• з колективною станцією Черкащини – 20 очків:
• станції Чорнобаївського р-ну (URDA CH-26) – 30 очків.
Повторні зв’язки зараховуються на різних діапазонах.

Заявку на одержання диплома у вигляді виписки з апаратного журналу з вказаною зворотною адресою та e-Mail (для відправки електронної версії диплома), слід направляти менеджеру:

Нікольський Микола Васильович,
вул.Ленінградська, 15а, смт Чорнобай,
Черкаської області, 19900, Україна.

Вартість диплома:
• для жителів України – 20 грн,
• для жителів інших країн – екв.4 у.о. ($USA) або 10 IRC

Електронна версія диплома висилається безкоштовно на електронну адресу Заявника.

Bookmark the permalink.

Напишіть відгук