Перша річниця створення ГС ЧОР

06_026 лютого 2016 року  в приміщенні Громадської Спілки “Черкаський обласний радіоклуб” з нагоди першої річниці створення Спілки, яка відзначається 07.02.2016 року, відбулося розширене засідання Ради клубу.

У відповідності з рішеннями Конференції ГС ЧОР від 14.11.15 року, для розгляду важливих питань діяльності Спілки, проводиться засідання розширеної Ради, в роботі якої, крім членів Ради клубу,  мають право приймати участь представники районів  Черкаської області та рядові члени Спілки. Отже, крім членів Ради, в роботі засідання приймали участь 18 радіоаматорів. В якості гостя був присутній Заскалета Юрій (UT7UW).

Порядком денним засідання передбачалось:  надання та обговорення інформацій про стан речей з реєстрації ГС ВРЛ,  необхідність внесення обгрунтованих поправок в Статут ГС ЧОР, вступ нових членів Спілки, стан надходження членских внесків на 2016 рік, діючу на сьогоднішній день ситуацію з відправленням та одержанням QSL-пошти, започаткуванням нових радіоаматорських дипломів на Черкащині, організацію та проведення Днів активності черкащан в Шевченківські дні, пропозицію Е.Морозова про ведення рейтинга досягнень радіоаматорв Черкащини, надання матеріально-технічної допомоги шкільним та позашкільним навчальним закладам, організаційні питання проведення круглих столів, участі черкащан в Чемпіонатах України в 2016 році та інше.

Присутні чемно вислухали точку зору Ю.Заскалети на події що вирують останнім часом довкола ЛРУ,  пояснення, що виправдовують поточні рішення, які приймалися керівництвом ЛРУ та на конференціях в  Затоці, Кіровограді та Києві (23 січні). Надані пояснення були прийняті до відома, але, на одностайну думку присутніх,  вони ніяк не впливають на курс, взятий громадою Спілки на організацію роботи в області та участі ГС ЧОР в нормалізації стану радіоаматорства в Україні.

Обговорення питань, передбачених порядком денним проходило в демократичній, дружній  атмосфері, всі мали можливість безперешкодно донести свою думку до спільноти. Були прийняті необхідні рішення.

На довершення плідної роботи в такій же дружній атмосфері пройшли виступи у скляного мікрофона.

 

 

 

Bookmark the permalink.

Напишіть відгук